Τετάρτη 21 Οκτωβρίου 2009

Ξέσπασε στον Λεβαδειακό (3-0) video




Η απόλυτη κυριαρχία του Ατρόμητου για ολόκληρο σχεδόν το παιχνίδι έφερε καρπούς και η ομάδα του Γιώργου Δώνη πανηγύρισε την πρώτη της νίκη στο πρωτάθλημα με 3-0. Ο Λεβαδειακός δεν ήταν ικανός να σταματήσει τους αποφασισμένους γηπεδούχους, που είχαν δοκάρι με τον Νάστο στο 12', ενώ ο Κάμπας στο 7' και στο 42' και ο Κουτσόπουλος στο 45' δεν μπόρεσαν να σκοράρουν.
Στο 50' έλυσε το πρόβλημα ο Αναστασάκος, που πέρασε τον Μπλάζιτς για να ανοίξει το σκορ. Με τον ίδιο περίπου τρόπο ο στράικερ του Ατρόμητου έκανε το 2-0 στο 66' αφού έσπασε πρώτα το τεχνητό οφσάιντ και ουσιαστικά σε εκείνο το σημείο τελείωσε το ματς. Ο Λεβαδειακός απείληση για πρώτη φορά στο ματς στο 78', αλλά ο Πόποβιτς ήταν εκείνος που βρήκε δίχτυα με πανέμορφη κεφαλιά στο 88' για να διαμορφώσει το τελικό αποτέλεσμα.

ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ: Μιχαηλίδης, Νάστος, Ολιβέιρα, Μπλένχιο (λ.τ. 15' Μπαζίνσκι), Κουτσόπουλος, Τάτος (58' Σφακιανάκης), Σαρμιέντο, Νεμπεγλέρας, Φαβάλι, Κάμπας (76' Πόποβιτς), Αναστασάκος.
ΛΕΒΑΔΕΙΑΚΟΣ: Μπλάζιτς, Μασάδο, Μαρτορέλ (54' Βασιλείου), Ζησόπουλος, Μουλόπουλος, Ναπολεόνι, Μπάρκογλου, Πάουλο Κόστα, Μπαλβορίν (46' Σερζίνιο), Ταραλίδης (λ.τ. 24' Μπράνκο), Κόλτζος.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου